همه چیز درباره کاشت ناخن

همه چیز درباره کاشت ناخن

نکات مهم کاشت ناخن، ناخن از جنس کراتین بوده و با اینکه جانی ندارد، همواره با تغییرات خود به نمایش میزان سلامتی ما مشغول بوده‌است. این عضو تقریبا بی‌رنگ را می‌توان با بکاربردن هنرهایی جدید به عضوی زیباتر و دلرباتر تبدیل نمود. ما در این مقاله از وبسایت فروشگاهی ماتیک قصد داریم تا به شما عزیزان، همه چیز درباره کاشت ناخن را توضیح داده تا بتوانید با آگاهی بالاتر اقدام به حرکت به سمت زیبایی هرچه بیشتر داشته باشبد.

چرا باید از کاشت ناخن استفاده کرد؟

همانطور که قطعا می‌دانید، بدن ما به طور طبیعی دارای ناخن است، پس چرا اقدام به کاشت ناخنی مصنوعی می‌کنیم؟ برای این پرسش می‌توان پاسخ‌هایی گسترده را در نظر گرفت هرکسی که اقدام به کاشت ناخن داشته است ممکن است دلیلی متفاوت با دیگری داشته باشد. به طور گسترده می‌توان اما یکی از دلایل پرتکرار را نبود ناخن هایی زیبا یا نبود استعداد رشد مناسب در ناخن ها دانست.

به چه کاری کاشت ناخن می گویند؟

دلایل بسیاری در عدم علاقه خانم‌ها به ناخن هایشان دخیل‌اند و کاشت ناخن یکی از راه‌حل‌های موجود در جهت افزایش زیبایی ناخن‌های ضعیف یا بدرنگ است. همچنین ممکن است شما ناخن‌هایی شکننده داشته باشید که باز نیز می‌توان با کاشت ناخن به زیباتر شدن و رفع این مشکل نیز کمک کرد. یکی دیگر از دلایلی که شاید شما را به کاشت‌ناخن سوق داده باشد، جویدن ناخن است. شما با کاشت ناخن دیگر نخواهید توانست ناخن خود را بجوید. ناخن های مصنوعی دارای رنگ‌ها و طرح‌های بسیار متنوع بوده و در اندازه‌های گوناگون به شما خدمت رسانی می‌کنند. در حالت کلی استفاده از ناخن مصنوعی توصیه نمی‌شود، اما اگر دارای ناخن‌هایی ناسالم هستید می‌توانید با این کار زیبایی را به خود هدیه دهید.

انواع روش های کاشت ناخن

به طور کلی این ناخن ها را می‌توان به سه دسته تقسیم نمود:

1- ناخن های قالبی

از لحاظ کیفیتی دلچسب نبوده و دارای زیبایی نچندان بالایی هستند. در این روش ابتدا به قراردادن مواد کاشت ناخن بر روی ناخن طبیعی شما پرداخته، سپس موادی ضد قارچ را به آن اضافه کرده و در مرحله آخر به قراردادن ناخن مصنوعی بر روی مواد و اعمال فشار در جهت چسبیدن می‌پردازند. این ناخن به دلیل عدم نیاز به سوهان کشی، پس از مدتی جدا شده یا بین دولایه قرار داده شده هوا خواهد افتاد.
این روش دارای مصرف مواد بیشتری نسبت به سایر روش‌ها بوده و جلوه‌ای غیر طبیعی دارد. به علت هوادار شدن آن نیز دارای عمر کوتاهی بوده و صرفا به کسانی‌که دارای ناخن‌هایی یک‌دست و طبیعی در هر دو دست هستند، توصیه می‌شود.

2- ناخن های پودری

این نوع ناخن ها دارای بالاترین نرخ مقاومت و بیشترین زیبایی هستند. در این روش اول ناخن مصنوعی را از ابتدای ناخن طبیعی به آن چسبانده و مواد ضدقارچ استفاده خواهد شد. سپس به اندازه‌ای دل‌خواه کوتاه شده و سوهان می‌خورد. سوهان کاری استفاده شده در این روش بسیار حساس و دقیق است. به همین علت کاشت این نوع ناخن بسیار زمانبر است پس به خانم‌های کم صبر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

3- ناخن های ژله ای

این مواد را می‌توان از بازار نیز به صورت آماده تهیه کرد. مواد را بر روی ناخن قرار داده و پس از استفاده از ضد قارچ، ناخن ها را زیر دستگاه (UV) قرار می‌دهند. این دستگاه به سبب اشعه خود باعث سفت و محکم شدن مواد بکار رفته خواهد شد. از لحاظ شیوه کار و زیبایی نتیجه، می‌توان ناخن ژله ای و پودری را مانند هم دانست صرفا تفاوت ایشان در مراحل انجام کار است.

از مزایای این روش می‌توان به عدم آسیب به ناخن طبیعی شما نام برد. چرا که ناخن طبیعی شما به رشد خود ادامه داده و شما می‌توانید به ترمیم ناخن ژله ای خود بپردازید. این روش همچنین به اشخاصی که عادت به جویدن ناخن دارند نیز پیشنهاد می‌شود. چرا که مواد استفاده شده دارای مزه‌ای تلخ بوده و به سختی جدا می‌شوند پس در رفع این عادت ناپسند نیز به شما کمک خواهد کرد. چسبی که برای ناخن ژله‌ ای استفاده می‌شود، فاقد حساسیت‌زایی است اما ممکن است در مواردی اندک به علت حساس بودن پوست شما دچار اگزما در محل چسب شوید و این به معنای حساسیت شما به چسب است. در صورت مشاهده اگزما، هرچه سریع‌تر به حذف ناخن های مصنوعی پرداخته و به استفاده از داروهای ضد حساسیت بپردازید.

4- روش میکس

این روش به صورت ترکیبی از روش‌های کاشت ناخن ژله ای و پودری است. این روش پس از ضد قارچ، کاشت پودری را انجام می‌دهند. و سپس بعد از سوهان‌کشی لایه‌ای از ژل را روی ناخن شما قرار داده و توسط اشعه (UV) به خشک کردن آن خواهند پرداخت. این روش زیباتر و محکم‌تر از سایر روش ها است اما کمی گران‌تر نیز هست.

مقایسه ای بر روش های گفته شده

در نزدیک به 80 درصد مواقع شما شاهد انجام روش پودری خواهید بود. روش ژله ای بر طبق آمار چیزی در حدود 15 درصد و روش‌های دیگر 5 درصد مواقع استفاده می‌شوند. روش پودری را می‌توان به عنوان زیر کار انجام داد و با ترکیب آن با سایر روش‌ها به زیبایی بهتری دست یافت. البته لازم به ذکر است زیبایی و دوام کاشت ناخن شما به نحوه نگهداری شما و تبحر آرایشگر شما بستگی دارد. در کل می‌توان روش ژله ای را مناسب آب‌وهوای شرجی دانست اما لازم به ذکر است هرروشی را در هر دمایی اگر با دقت و مواظبت استفاده نمایید حداقل تا یک ماه بیمه خواهند بود.

کاشت ناخن من با ترک مواجه شده است علت چیست؟

  • اگر ساکن مناطقی با آب‌وهوای خشک هستید احتمال ترک خوردن کاشت ناخن شما افزایش خواهد یافت.
  • چانچه ناخن کار شما به میزان کافی از مواد استفاده نکرده باشد این نیز سبب ترک ناخن شما خواهد شد.
  • اگر بیش از حد به سوهان‌کشی بپردازید نیز نتیجه‌ای جز ترک ناخن شما نخواهد داشت.
  • اگر پودر استفاده شده برای ناخن شما نامرغوب باشد یا آرایشگر شما به خوبی پودر را حل و سپس استفاده نکرده باشد، کاشت ناخن شما به مرور زمان نازک شده و احتمال ترک خوردن خواهد داشت.

کاشت ناخن برای چه کسانی پیشنهاد نمی شود؟

اگر دارای بیماری‌های قارچی یا عفونتی هستید، کاشت ناخن را انجام ندهید چراکه احتمال ایجاد بیماری برای شما بالا خواهد بود
چه نکات ایمنی را باید پس از کاشت رعایت کنیم؟

از تماس با اجسام آلوده خودداری کنید. ضربه به ناخن ها وارد نشود. در صورت استفاده از مواد شوینده و آب، تا حد امکان از دستکش بهره ببرید. از برخورد موادی شیمیایی با قابلیت حلال، با ناخن های خود جلوگیری کنید. از حضور در استخرهای عمومی یا وسایلی که به صورت جمعی از آن‌ها استفاده می‌شود، به علت احتمال بروز قارچ و بیماری خودداری داشته باشید.

  • حساسیت

تفاوتی ندارد که از کدام روش برای کاشت ناخن خود استفاده کرده‌اید. هر روش می‌تواند به اندازه‌ای حساسیت‌زا باشد. این به بدن شما و واکنش آن بستگی خواهد داشت.

آیا کاشت ناخن پا خطرناک است؟

از لحاظ تئوری تفاوتی ندارد که برروی ناخن پای خود کاشت داشته باشید یا دست. اما نکته حائز اهمیت آن است که ناخن‌های پا استعداد بسیار بالاتری در ابتلا به بیماری‌های قارچی و پوستی دارند چراکه در طول روز در فضای بسته بوده و رعایت بهداشت برایشان دشوارتر است.

پیشگیری از ابتلا به بیماری های کاشت ناخن

راه‌های درمان بیماری‌هایی که بر اثر کاشت‌ناخن به وجود می‌آیند بسیار گسترده و کارامد هستند. اگر در ناخن‌های خود دارای عفونت هستید، می‌توان با استفاده از داروهایی همچون آنتی‌بیوتیک‌ها یا سایر درمان ها، آن‌ها را رفع کرد. اگر بر رو یا زیر ناخن خود شاهد جرم بودید، به دنبال رفع آن باشید. اگر مشاهده کردید که ناخن مصنوعی از سطح ناخن طبیعی شما جدا شده است، به حذف کامل ناخن پرداخته و مجددا مراحل کاشت را درپیش بگیرید.

اگر زود در برابر بیماری‌های ناخن مصنوعی اقدام داشته باشید، می‌توان به راحتی آن‌ها را رفع و مجددا به کاشت ناخن پرداخت. اما اگر بگذارید تا بیماری به حال خود بماند، علاوه بر آسیب های بدنی که ممکن است به شما وارد کند، سبب پوسته شدن ناخن طبیعی شما نیز می‌شود. اگر ناخن طبیعی شما پوست پوست شود دیگر نمی‌توان تا زمانیکه ناخن طبیعی شما مجددا رشد کرده و به حد مورد نیاز برسد، به کاشت ناخن پرداخت.

کاشت ناخن چه عوارضی دارد؟

در ادامه این مطلب به بررسی عوارضی احتمالی پس از کاشت ناخن پرداخته و به طور کامل توضیح می‌دهیم.

1- احتمال جذب مواد شمیایی

برای کاشت ناخن مصنوعی میبایست به سوهان‌کشی ناخن طبیعی پرداخت. گاهی به واسطه این سوها زدن‌های بسیار، ناخن طبیعی شما نازک شده و مواد شیمیایی بکار رفته در کاشت از آن رد شده و جذب بدن شما می‌شود.

2- افزایش احتمال جدا شدن ناخن از ریشه

اگر با ناخن کاشت شده سعی بر باز کردن درب قوطی یا اعمالی این چنینی داشته باشید، این احتمال وجود دارد که ناخن شما از انتها بلند شده و آن را از دست بدهید. هرچه اندازه ناخن مصنوعی شما بلندتر باشد، این احتمال نیز بالاتر خواهد بود.

3- سرطان ریه و مسمومیت

برطبق تحقیقات، گازهایی که در حین کاشت ناخن ساطع می‌شوند، توانایی ایجاد سرطان ریه را در شما دارند. این مسمومیت که دارای علائمی همچون مسمومیت‌های الکلی است، خود را به صورت اختلالات عصبی و قلبی-عروقی و همچنین مشکلات خونی نشان خواهد داد. هرچه میزان برخورد شما یا آرایشگر شما با این گازها بیشتر باشد احتمال بروز سرطان نام‌برده نیز بالاتر خواهد رفت.

4- اگزما

ممکن است شما به واسطه کاشت ناخن به اگزمای پوستی مبتلا شوید. این نوع اگزما بیشتر در نوک ناخن ایجاد می‌شود( در کل در مکان‌هایی که کاشت ناخن با آن‌ها برخورد داشته است این احتمال وجود دارد). این مکان‌ها بیشتر اطراف چشم و لب هستند.

 اگر مستعد اگزمای پوستی باشید معمولا بین 48 الی 72 ساعت پس از انجام کاشت ناخن با عوارضی چون زائده‌های پوستی همچون کهیر و خارش و سرخی مواجه خواهید شد. البته باید توجه داشته باشید که حتی اگر کاشت ناخن انجام نداده باشید و صرفا از لاک ناخن استفاده کرده باشید نیز باز ممکن است به این علائم مبتلا شوید.

5- قارچ ناخن پس از کاشت

برخی از قارچ‌ها به تغذیه از کراتین کاشت ناخن شما پرداخته و ممکن است پس از مدتی شاهد رنگ‌هایی همچون زرد و قهوه‌ای و سبز در زیر ناخن‌های خود باشید. کراتین را می‌توان قسمت سخت ناخن دانست، اما ممکن است به واسطه اقدام به کاشت بی‌رویه ناخن، سبب نازک و ضعیف شدن این بافت سخت شده و مبتلا به قارچ شوید.

 قارچ ناخن دارای واگیری به شدت بالا بوده و می‌تواند از شخص مبتلا به شما منتقل شود. همچنین این قارچ می‌تواند سبب درگیر شدن بخش‌هایی دیگر از بدن ازجمله پوست و مو نیز شود. درمان عفونت قارچی نیز بسیار زمانبر بوده و چیزی در حدود 18 ماه کامل را در بر خواهد گرفت.

6- عفونت های باکتریایی

اگر آب به ناخن مصنوعی یا حتی طبیعی شما نفوذ کند، ممکن است شاهد عفونتی باکتریایی به رنگ سبز باشید. لازم به ذکر است این عفونت باکتریایی اگر درمان نشود، امکان خطر مرگ نیز وجود دارد. پس به آن اهمیت داده و به دنبال رفع آن باشید.

آیا کاشت ناخن می تواند به سرطان بیانجامد؟

طبق مشاهداتی که در انگلستان رخ داد. دو نوع سرطان کاملا مرتبط به کاشت ناخن کشف شد. این سرطان‌ها به دلیل استفاده آرایشگران از اشعه (UV) ایجاد شده بودند. این اشعه در خشک کردن روش کاشت ناخن ژلی به کار می‌رود. یکی از مبتلایان در انگلیس پس از مراجعه 8 جلسه‌ای جهت ترمیم ناخن‌های خود که یک سال به طول انجامیده بود و نفر دوم پس از 36 جلسه ترمیم ناخن به این سرطان‌ها مبتلا شده بودند.

 متخصصان در حال حاضر به طور دقیق نمی‌دانند، که علت این سرطان‌ها چه بوده است اما بهتر است اگر به کاشت ناخن علاقمند هستید، حتما در زیر نظر متخصص پوست نیز باشید تا اگر اتفاقی ناگوار درحال افتادن بود خیلی زود به آن پی برده تا راحت‌تر درمان شود.

با این حد از خطر آیا ناخن مصنوعی زیبا است و می ارزد؟

هدف اکثر بانوان گرامی از اقدام به کاشت ناخن، زیبایی هرچه بیشتر دست‌هایشان است. اما در نظر داشته باشید که در اثر کاشت های پیاپی ممکن است ناخن شما نازک شده و آسیب ببیند. حتی ممکن است به طول درمانی 4 ماهه برای رفع این آسیب‌ها نیاز داشته باشید. پس اگر به کاشت ناخن علاقمند هستید، در بین جلسان کاشت مجدد یا ترمیم فاصله انداخته تا به ناخن طبیعی خود اجازه ترمیم و سلامتی داده باشید.

اگر شاهد ضعف در ناخن ها بوده و باز نیز به کاشت ناخن مبادرت ورزید ممکن است علاوه بر خطرات جانی که شما را تهدید می‌کنند، ناخن های شما بیش از حد تحمل آسیب دیده و اوضاع به شدت وخیم شود. با تمام این تفاسیر اگر باز نیز علاقه به کاشت‌ناخن و افزایش زیبایی دست‌های خود دارید، از مجرب بودن آرایشگر و توانمندی او مطمئن شده و پس از هربار اقدام به کاشت ناخن، به متخصص پوست نیز مراجعه داشته باشید.

پاک کردن کاشت ناخن به چه صورت است؟

ممکن است به دلیل مبادرت در کاشت ناخن پیاپی، شاهد نازکی بیش از حد ناخن طبیعی خود شوید یا شاهد نفوذ رنگ کاشت‌های سابق خود در ناخن طبیعی خود باشید. همچنین ممکن است به واسطه سوهان بسیار ناخن شما نازک شده و به خارش و التهاب مبتلا شود. اگر به این دلایل رسیده‌اید یا حتی از رنگ و شکل ناخن خود خسته شده‌اید، ما در اینجا به بررسی روشی برای حذف ناخن شما خواهیم پرداخت.
برای برداشتن کاشت ناخن، ساده‌ترین راه‌را می‌توان استفاده از استون 100 دانست.

در این روش علاوه بر استون شما نیاز به سوهان و بافر و پولیش نیز خواهید داشت. در ظرفی استون ریخته و ناخن خود را به مدت 6 الی 7 دقیقه در آن نگه دارید. سپس دست را از ظرف خارج کرده و با دستمال کاغذی به تمیز کردن ناخن مشغول شده و مجددا آن را در استون بگذارید. این کار را تا حدی انجام دهید که تا حدود زیادی کاشت‌ناخن شما برداشته شود. زمانیکه از کاشت ناخن شما تنها لایه‌ای نازک بر روی ناخن مانده بود، می‌توانید با استفاده از سوهان به رفع آن پرداخته و با کشیدن بافر و پولیش به درخشان و تمیز شدن ناخن خود کمک کنید. پس از انجام این کارها به سمت استفاده از تقویت‌کننده‌های ناخن رفته و با مصرف کلسیم به ناخن های خود در جهت کسب هرچه سریعتر سلامت کامل خود کمک کرده باشید.

بررسی کلی

شاید شما نیز علاقمند به داستن زیبایی دست‌های دیگران باشید. گاهی پیش می‌آید که بانوان عزیز دارای ناخن‌هایی صاف و درخشان و زیبا نبوده و به دلایلی مختلف علاقمند به کسب مصنوعی این زیبایی داشته باشند. شما می‌توانید با مراجعه به آرایشگری توانمند و انجام کاشت ناخت، این زیبایی را به خود هدیه دهید.

 از خطرات آگاه بوده و به طور مداوم به متخصصین پوست و مو مراجعه داشته و از مبادرت به کاشت‌های پیاپی نیز بپرهیزید و بین هر کاشت ناخن به ناخن‌های خود در جهت ترمیم خود زمان دهید. در این مقاله سعی بر آن بود که روش‌های مختلف کاشت ناخن و عوارض هرکدام را به شما اطلاع داده و آگاهی شما را در جهت اتخاذ تصمیمی درست بالاتر ببریم.